bienvenidos a casa

benvinguts a casa

Aquesta És Casa Teva

En nom de la Parròquia de Santa Agnès, vull donar-li la benvinguda a la nostra comunitat i expressar la meva gratitud personal i sincera pel seu interès en conèixer-nos. Santa Agnès és una parròquia meravellosa i vibrant, una veritable família, que juga un paper important en les vides dels feligresos, així com en tot el nostre barri.

A la nostra comunitat parroquial volem ajudar a que cada membre trobi el camí que el porti a viure la vida cristiana i la trobada amb Jesucrist. Si arriba a conèixer-nos, veurà que som una parròquia molt activa, fruit de l'esforç i l'organització dels sacerdots que hi treballem, i de molts feligresos que han lliurat el seu temps a el servei de l'Església.

Us convidem cordialment a que us sentiu com a casa: a les nostres misses, a les activitats pastorals d'evangelització, deixebles, activitats caritatives i en qualsevol de les altres activitats pastorals que estan funcionant. Especialment, ens preocupa acompanyar i ajudar en la fe dels feligresos des de molt petits, per això, tant les nostres catequesi com els grups infantils i juvenils, estan oberts als seus fills.

Estic molt orgullós de la nostra parròquia i m'agrada que s'hagi acostat a conèixer-nos. Espero que puguem saludar-nos en alguna ocasió. Per descomptat, sempre pot trucar o sol•licitar una reunió amb les persones que s'ocupen de la informació i acollida de la parròquia. Som aquí, incondicionalment, per a vostè i la seva família.

Benvinguts a Casa!


MN. JOSEP RAMÓN PÉREZ

Rector