bienvenidos a casa

benvinguts a casa

Operació Kilo

Informació

Cristina Cuatrecasas
619.674.808
assi.alimentos@gmail.com

L'Operació Kilo té l'objectiu d'ajudar mitjançant el repartiment de productes d'alimentació, neteja i higiene personal, a famílies, menjadors socials, comunitats religioses, persones "sense sostre" i altres col•lectius que estan en situació de necessitat.

Gràcies a l'ajuda mensual dels donants fixos, a les recollides en diferents supermercats i a aportacions econòmiques aconseguim classificar, quantificar el que es recull i organitzar la distribució.

Els voluntaris en les diferents recollides, en l'ordre del magatzem i en la càrrega, descàrrega i transport dels productes són fonamentals per aconseguir aquest objectiu. Us animem a formar part d'aquest projecte.

Rober

Informació

Miriam Rodríguez Calzado
635 82 32 89
assi.ropero@gmail.com

Les voluntàries del Rober de Santa Agnès recullen la roba usada dels feligresos de la parròquia, per donar-li una segona utilitat. I mitjançant la col•laboració amb Càritas i altres associacions o fundacions d'ajuda humanitària, es reparteix a les persones que ho necessiten.

Recollida de roba dilluns i dimecres (excepte festius) de 17.30 a 19h. per la porta vermella (al costat de l'entrada del pàrquing).

Cors forts, cors savis

Informació

Manuel Vaillo / Miryam Sunyer
629.673.868
assi.abuelos@gmail.com

És una iniciativa d'acció social adreçada a la gent gran del nostre barri i parròquia, i que per diverses circumstàncies puguin estar o passar moltes hores soles, tant si viuen en els seus domicilis com si viuen en residències.

El que pretenem és donar veu a la gent gran, aprendre de les seves experiències de vida, enriquir-nos mútuament, descobrir els seus valors rectors, habilitats i dons i posar-los a la vista de les generacions més joves.

Aquest projecte el realitzem a través de diferents accions com cartes, trucades, tertúlies a la parròquia, exposició i confecció de treballs manuals o qualsevol altra iniciativa que sorgeixi i que propiciï la trobada i la creació d'espais de diàleg intergeneracional.

Estarem encantats de comptar amb més voluntaris perquè hi ha molt per fer. Si estàs interessat a participar en aquesta acció de voluntariat, envia’ns un correu electrònic amb les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Servidores de Sant Josep

Informació

Berta Sitjar
639.337.276
Betty Trabal
610.541.231
assi.sinhogar@gmail.com

Servidores de Sant Josep neix el 2018, quan unes amigues, per la seva fe catòlica i amb molta il•lusió, es comprometen a acudir tots els dissabtes a portar el sopar i fer companyia a totes aquelles persones que dormen a la intempèrie a les rodalies de l'estació de Sants.

Al 2020, Servidores de Sant Josep s'incorpora a l'Acció Social a la Parròquia de Santa Agnès. Això els ha permès créixer, incorporant nous voluntaris que ajuden a mantenir en tot moment l'essència d'aquest servei, basat en el respecte i l'atenció a tots i cada un d'ells.

Si vols venir a ajudar-nos un dissabte sobre les 17:30 h a la parròquia, ets benvingut/da, per preparar menjar i portar-los, junt amb el Senyor, als necessitats.

T'esperem!!!!

Hogar de María

Informació

Cuca Montoliu
626 01 20 64
assi.hogardemaria@gmail.com

Com a seu de Hogar de María a Sant Gervasi, la nostra parròquia ofereix un espai des del qual s'atén a joves embarassades en situació vulnerable.

Un grup de voluntàries de la parròquia (Acció Social Santa Agnès), realitza la tasca d'acompanyament a les futures mares fins a l'any de vida del seu nadó, amb la supervisió de la coordinadora de Hogar de María .

Taller de la Santa Creu

Informació

Marisa Ulloa
615.920.919
mulloa58@hotmail.com

Espai on realitzem treballs d'artesania i manualitats amb el talent de les nostres mans per ajudar als necessitats i col•laborar amb la nostra parròquia.

Mercat Solidari

Informació

Cristina Cuatrecasas
619.674.808
Miryam Sunyer
609.878.447
miryamsunyer@gmail.com

Venda benèfica de productes artesans, objectes personalitzats i regals per batejos, comunions i celebracions. Especialment per Nadal i Setmana Santa.

FOOT 4 YOU

Informació

Candela Diaz
653.52.67.89
candeladiazgracia@hotmail.com

Ets jove i et ve de gust ajudar i no saps com? Aquí, en aquest grup, pretenem descobrir els nostres talents i habilitats i involucrar-nos en algun voluntariat que ofereix la parròquia o iniciar-ne un de nou…

Si ets jove i et motiva ajudar els altres, fes-nos-ho saber i t'informarem del que hi ha en marxa. I tu decideixes. !t'esperem!

El nom d'aquest voluntariat ve de l'evangeli de Sant Joan a l'últim sopar on Jesús dóna exemple de servei per amor als altres. Sabent que seria entregat i havent estimat els seus, els va estimar fins a l'extrem. Jesús s'aixeca del sopar, i es posa a rentar els peus als deixebles. Després els diu: Doncs si jo, el Mestre, us he rentat els peus, feu el mateix vosaltres també. (Sant Joan 13,1-15)

Pastoral de la Salut

Informació

Miryam Sunyer
miryamsunyer@gmail.com

Pastoral de la Salut té com a objectiu atendre i acompanyar les persones malaltes i les seves famílies, des de la comprensió profunda de la realitat de la malaltia i la mort, i portant-los la llum de l'Evangeli. La parròquia facilita que tant malalts com familiars puguin rebre els sagraments de l'Eucaristia, la Reconciliació i la Unció del Malalts. De manera que aquests siguin viscuts amb plena llibertat i consciència.

La Pastoral de la Salut compte per dur a terme la seva missió amb els ministres ordinaris (sacerdots i diaques) i ministres extraordinaris de la comunió, així com amb laics de la comunitat parroquial que, des de l'acció social de voluntariat, col•laboren en l'atenció del malalt o impedits i els seus familiars.

San Dimas

Informació

Carlos Ferrer
699.462.510
cferrer@deygest.net

Apostolat de presons. Com el bon lladre, que es va penedir a l'últim moment i el Senyor li va garantir la vida eterna.

El nostre apostolat consisteix a acompanyar i consolar els qui estan presos, senten la necessitat de tenir companyia i estar a prop de Jesús. Es duu a terme en alguna de les presons de la província de Barcelona (Brians 1 i 2, Quatre Camins, Wad-Ras i Joves).

Càritas

Información

Mamen Martí
932 002 916

La treballadora Social de Parròquia fa present l'acció social de l'Església, intentant ajudar a millorar les condicions de vida de les persones que se'ns dirigeixen.

A aquest efecte escoltem, informem, orientem o intervenim, segons la problemàtica que se'ns presenta.
Horari: dimarts de 16:30 a 18h.