bienvenidos a casa

benvinguts a casa

Operació Kilo

Informació

Cristina Cuatrecasas
619.674.808
assi.alimentos@gmail.com
Viqui Cusí (Responsable donants)
639.338.612

L'Operació Kilo té l'objectiu d'ajudar mitjançant el repartiment de productes d'alimentació, neteja i higiene personal, a famílies, menjadors socials, comunitats religioses, persones "sense sostre" i altres col•lectius que estan en situació de necessitat.

Gràcies a l'ajuda mensual dels donants fixos, a les recollides en diferents supermercats i a aportacions econòmiques aconseguim classificar, quantificar el que es recull i organitzar la distribució.

Els voluntaris en les diferents recollides, en l'ordre del magatzem i en la càrrega, descàrrega i transport dels productes són fonamentals per aconseguir aquest objectiu. Us animem a formar part d'aquest projecte.

Rober

Informació

Miriam Rodríguez Calzado
635 82 32 89

Les voluntàries del Rober de Santa Agnès recullen la roba usada dels feligresos de la parròquia, per donar-li una segona utilitat. I mitjançant la col•laboració amb Càritas i altres associacions o fundacions d'ajuda humanitària, es reparteix a les persones que ho necessiten.

Recollida de roba dilluns i dimecres (excepte festius) de 17.30 a 19h. per la porta vermella (al costat de l'entrada del pàrquing).

Cors forts, cors savis

Informació

Manuel Vaillo / Miryam Sunyer
629.673.868
assi.abuelos@gmail.com

És una iniciativa d'acció social adreçada a la gent gran del nostre barri i parròquia, i que per diverses circumstàncies puguin estar o passar moltes hores soles, tant si viuen en els seus domicilis com si viuen en residències.

El que pretenem és donar veu a la gent gran, aprendre de les seves experiències de vida, enriquir-nos mútuament, descobrir els seus valors rectors, habilitats i dons i posar-los a la vista de les generacions més joves.

Aquest projecte el realitzem a través de diferents accions com cartes, trucades, tertúlies a la parròquia, exposició i confecció de treballs manuals o qualsevol altra iniciativa que sorgeixi i que propiciï la trobada i la creació d'espais de diàleg intergeneracional.

Estarem encantats de comptar amb més voluntaris perquè hi ha molt per fer. Si estàs interessat a participar en aquesta acció de voluntariat, envia’ns un correu electrònic amb les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Servidores de Sant Josep

Informació

Berta Sitjar
639.337.276
Betty Trabal
610.541.231
btrabalp@gmail.com

Servidores de Sant Josep neix el 2018, quan unes amigues, per la seva fe catòlica i amb molta il•lusió, es comprometen a acudir tots els dissabtes a portar el sopar i fer companyia a totes aquelles persones que dormen a la intempèrie a les rodalies de l'estació de Sants.

Al 2020, Servidores de Sant Josep s'incorpora a l'Acció Social a la Parròquia de Santa Agnès. Això els ha permès créixer, incorporant nous voluntaris que ajuden a mantenir en tot moment l'essència d'aquest servei, basat en el respecte i l'atenció a tots i cada un d'ells.

Si vols venir a ajudar-nos un dissabte sobre les 17:30 h a la parròquia, ets benvingut/da, per preparar menjar i portar-los, junt amb el Senyor, als necessitats.

T'esperem!!!!

Hogar de María

Informació

Cuca Montoliu
626 01 20 64
assi.hogardemaria@gmail.com

Com a seu de Hogar de María a Sant Gervasi, la nostra parròquia ofereix un espai des del qual s'atén a joves embarassades en situació vulnerable.

Un grup de voluntàries de la parròquia (Acció Social Santa Agnès), realitza la tasca d'acompanyament a les futures mares fins a l'any de vida del seu nadó, amb la supervisió de la coordinadora de Hogar de María .

Taller de la Santa Creu

Informació

Marisa Ulloa
615.920.919
mulloa58@hotmail.com

Espai on realitzem treballs d'artesania i manualitats amb el talent de les nostres mans per ajudar als necessitats i col•laborar amb la nostra parròquia.

Mercat Solidari

Informació

Cristina Cuatrecasas
619.674.808
Miryam Sunyer
654.384.379
miryamsunyer@gmail.com

Venda benèfica de productes artesans, objectes personalitzats i regals per batejos, comunions i celebracions. Especialment per Nadal i Setmana Santa.

FOOT 4 YOU

Informació

Candela Diaz
653.52.67.89
candeladiazgracia@hotmail.com

Ets jove i et ve de gust ajudar i no saps com? Aquí, en aquest grup, pretenem descobrir els nostres talents i habilitats i involucrar-nos en algun voluntariat que ofereix la parròquia o iniciar-ne un de nou…

Si ets jove i et motiva ajudar els altres, fes-nos-ho saber i t'informarem del que hi ha en marxa. I tu decideixes. !t'esperem!

El nom d'aquest voluntariat ve de l'evangeli de Sant Joan a l'últim sopar on Jesús dóna exemple de servei per amor als altres. Sabent que seria entregat i havent estimat els seus, els va estimar fins a l'extrem. Jesús s'aixeca del sopar, i es posa a rentar els peus als deixebles. Després els diu: Doncs si jo, el Mestre, us he rentat els peus, feu el mateix vosaltres també. (Sant Joan 13,1-15)

Pastoral de la Salut

Informació

Miryam Sunyer
miryamsunyer@gmail.com

Pastoral de la Salut té com a objectiu atendre i acompanyar les persones malaltes i les seves famílies, des de la comprensió profunda de la realitat de la malaltia i la mort, i portant-los la llum de l'Evangeli. La parròquia facilita que tant malalts com familiars puguin rebre els sagraments de l'Eucaristia, la Reconciliació i la Unció del Malalts. De manera que aquests siguin viscuts amb plena llibertat i consciència.

La Pastoral de la Salut compte per dur a terme la seva missió amb els ministres ordinaris (sacerdots i diaques) i ministres extraordinaris de la comunió, així com amb laics de la comunitat parroquial que, des de l'acció social de voluntariat, col•laboren en l'atenció del malalt o impedits i els seus familiars.

San Dimas

Informació

Carlos Ferrer
699.462.510
cferrer@deygest.net

Apostolat de presons. Com el bon lladre, que es va penedir a l'últim moment i el Senyor li va garantir la vida eterna.

El nostre apostolat consisteix a acompanyar i consolar els qui estan presos, senten la necessitat de tenir companyia i estar a prop de Jesús. Es duu a terme en alguna de les presons de la província de Barcelona (Brians 1 i 2, Quatre Camins, Wad-Ras i Joves).

Càritas

Información

Mamen Martí
932 002 916

La treballadora Social de Parròquia fa present l'acció social de l'Església, intentant ajudar a millorar les condicions de vida de les persones que se'ns dirigeixen.

A aquest efecte escoltem, informem, orientem o intervenim, segons la problemàtica que se'ns presenta.
Horari: dimarts de 16:30 a 18h.