bienvenidos a casa

benvinguts a casa

Operació Kilo

Información

Cristina Cuatrecasas
619.674.808
assi.alimentos@gmail.com

L'Operación Kilo té l'objectiu d'ajudar mitjançant el repartiment de productes d'alimentació, neteja i higiene personal a famílies, menjadors socials, comunitats religioses, persones "sense sostre" i altres col•lectius que estan en situació de necessitat.

Gràcies a l'ajuda mensual dels donants fixos, a les recollides en diferents supermercats i a aportacions econòmiques aconseguim classificar, quantificar el que recull i organitzar la distribució.

Els voluntaris en les diferents recollides, en l'ordre del magatzem i en la càrrega, descàrrega i transport dels productes són fonamentals per aconseguir aquest objectiu. Us animem a formar part d'aquest projecte.

Rober

Información

Miriam Rodríguez Calzado
635 82 32 89
assi.ropero@gmail.com

Les voluntàries del “Ropero” de Santa Agnès recullen la roba usada dels feligresos de la parròquia, per donar-li una segona utilitat. I mitjançant la col•laboració amb Càritas i altres associacions o fundacions d'ajuda humanitària, es reparteix a les persones que ho necessiten tot el recollit.

Cors forts, cors savis

Información

Manuel Vaillo / Miryam Sunyer
assi.abuelos@gmail.com

És una iniciativa d'acció social adreçada a la gent gran del nostre barri i parròquia, i que per diverses circumstàncies puguin estar o passar moltes hores soles, tant si viuen en els seus domicilis com si viuen en residències.

El que pretenem és donar veu a la gent gran, aprendre de les seves experiències de vida, enriquir-nos mútuament, descobrir els seus valors rectors, habilitats i dons i posar-los a la vista de les generacions més joves.

Aquest projecte el realitzem a través de diferents accions com cartes, trucades, tertúlies a la parròquia, exposició i confecció de treballs manuals o qualsevol altra iniciativa que sorgeixi i que propiciï la trobada i la creació d'espais de diàleg intergeneracional.

Estarem encantats de comptar amb més voluntaris perquè hi ha molt per fer. Si estàs interessat a participar en aquesta acció de voluntariat, envia’ns un correu electrònic amb les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Servidores de Sant Josep

Información

Berta Sitjar
639.337.276
Betty Trabal
610.541.231
assi.sinhogar@gmail.com

Servidoras de San José neix el 2018, quan unes amigues, per la seva Fe catòlica i amb molta il•lusió, es comprometen a acudir tots els dissabtes a portar el sopar i fer companyia a totes aquelles persones que dormen a la intempèrie a les rodalies de l'estació de Sants.

Al 2020, Servidoras de San José s'incorpora a l'Acció Social a la Parròquia de Santa Agnès. Això els ha permès créixer, incorporant nous voluntaris que ajuden a mantenir en tot moment l'essència d'aquest servei, basat en el respecte i l'atenció a tots i cada un d'ells.

Si vols venir a ajudar-nos un dissabte sobre les 17:30 h a la parròquia, ets benvingut/da, per preparar menjar i portar-los, junt amb el Senyor, als necessitat.

T'esperem!!!!

Hogar de María

Información

Cuca Montoliu
626 01 20 64
assi.hogardemaria@gmail.com

Com a seu de Hogar de María a Sant Gervasi, la nostra parròquia ofereix un espai des del qual s'atén a joves embarassades en situació vulnerable.

Un grup de voluntàries de la parròquia (Acción Social Santa Inés), realitza la tasca d'acompanyament a les futures mares fins a l'any de vida del seu nadó, amb la supervisió de la coordinadora de “Hogar de Maria”.

Taller de la Santa Creu

Información

Marisa Ulloa
615.920.919
mulloa58@hotmail.com

Espai on realitzem treballs d'artesania i manualitats amb el talent de les nostres mans per ajudar als necessitats i col•laborar amb la nostra parròquia.

Mercat Solidari

Información

Belén Pérez del Pulgar
647.615.394
Teresa Garolera
609.878.447
assi.eventos@gmail.com

Venda benèfica de productes artesans, objectes personalitzats i regals per batejos, comunions i celebracions. Especialment per Nadal i Setmana Santa.

Inserció Laboral

Información

Natalia Rigueiro
617.921.711
assi.laboral@gmail.com
Regina García-Mauriño
629.23 0.555
assi.laboral@gmail.com

La inserció laboral de persones en exclusió social és imprescindible per dignificar la seva vida i donar-los la possibilitat de canviar-la. La nostra parròquia ajuda amb la mediació d'una voluntària que revisa les possibles opcions amb Càritas i altres Fundacions que ofereixen treball.

Voluntariat Jove

Información

Ets jove i et ve de gust ajudar i no saps com?

Aquí, a aquest grup, pretenem descobrir els nostres talents i habilitats i involucrar-nos en algun voluntariat que té la parròquia o iniciar algun nou.

Si ets jove i et motiva ajudar els altres t’informarem del que hi ha en marxa. Tu decideixes. T'esperem!!!!

Pastoral de la Salut

Información

Miryam Sunyer
miryamsunyer@gmail.com

Pastoral de la Salut té com a objectiu atendre i acompanyar les persones malaltes i les seves famílies, des de la comprensió profunda de la realitat de la malaltia i la mort, i portant-los la llum de l'Evangeli. La parròquia facilita que tant malalts com familiars puguin rebre els sagraments de l'Eucaristia, la Reconciliació i la Unció del Malalts. De manera que aquests siguin viscuts amb plena llibertat i consciència.

La Pastoral de la Salut compte per dur a terme la seva missió amb els ministres ordinaris (sacerdots i diaques) i ministres extraordinaris de la comunió, així com amb laics de la comunitat parroquial que, des de l'acció social de voluntariat, col•laboren en l'atenció del malalt o impedits i els seus familiars.