bienvenidos a casa

benvinguts a casa

Lectors de Santa Agnès

Informació

Jaime Conejo
605.346.904
jaimeconejoheredia@gmail.com

Els lectors de Santa Agnès col•laborem amb el sacerdot llegint els textos de les lectures corresponents a llengua castellana o catalana segons la missa.

La lectura de la Paraula és un moment essencial de la missa, per això els lectors la preparem amb antelació per tal d'aconseguir que els fidels entenguin i assimilin el seu contingut.

Música

Informació

Victor Draper
678.658.193
mail

No hi ha ningú que sigui més digne de la nostra adoració i lloances que Déu. A Santa Agnès això ho vivim també a través de la música.

Què bonic que Ell mateix doti de talent a algunes persones per poder transmetre aquesta gran veritat. Si el Senyor t'ha regalat aquest do, i l'hi vols tornar d'alguna manera, pots contactar amb nosaltres.

Acollida i benvinguda

Informació

Mauricio Canals
607.974.177
mauricio_canals@yahoo.es

“Benvingut a Casa”

Aquest és el lema pel qual es mou tota la parròquia. Volem que et sentis com a casa del Pare.

Si acabes d'arribar a la parròquia i vols saber tot el que fem, contacta'ns per veure en quins grups pots participar, i buscarem que et sentis com a casa.

Ets benvingut!

Escolanets

Els escolanets ajuden al sacerdot en les Eucaristies dels diumenges. El seu servei implica posar els objectes litúrgics sobre l'altar, portar el missal, resar amb els altres fidels i, en definitiva, ajudar al sacerdot en tot allò que necessiti durant la celebració de la missa.

Per a això rebran una formació que els ajudi a comprendre i viure més autènticament la celebració litúrgica.

Ministres extraordinaris de l’Eucaristia

Informació

Miryam Sunyer
miryamsunyer@gmail.com

La parròquia disposa de diverses persones nomenades per la diòcesi de Barcelona a petició i proposta del rector. La finalitat és portar la comunió a persones impedides de la nostra parròquia, així com col•laborar amb els ministres ordinaris en la distribució de la comunió durant la celebració de la Santa Missa.

Les persones malaltes que no puguin assistir a la celebració de l'Eucaristia a l'església, i desitgin rebre la comunió, poden posar-se en contacte amb la coordinadora d’aquest ministeri a través del correu electrònic.

Sagristia

Informació

Reinaldo Ramos
932 002 916

A la Parròquia Santa Agnès, la sagristia és part important, com en qualsevol santuari. Des d'allà es coordina i prepara la litúrgia de la paraula, el pa i el vi, els ornaments litúrgics d'acord amb el temps o propis de les festes de l'Església, i tots aquells petits detalls per a que les Eucaristies transcorrin en perfecta harmonia.

Si esteu interessats a col•laborar i adornar l'altar, i altres estances de el temple amb flors, pots portar-les i amb gust t'atendrem.

Adoració eucarística diària

Si reses només per tu, resaràs sol. Però si reses per tots, tots pregarem per tu, ja que en aquest grup resem els uns pels altres. No hi ha lloc per l'orgull, sinó per la humilitat, i així d'aquesta manera, aconseguir els millors fruits de l'oració.

Resem durant una Hora Santa cada dia de la setmana, de 19:00 a 20:00 h, per les intencions de la família parroquial de Santa Agnès. Resem també per les intencions del Sant Pare i per les vocacions al sacerdoci i a la vida religiosa.

Adoracions adults

Informació

Mauricio Canals
607.974.177
mauricio_canals@yahoo.es

Els dijous, després de la missa de 20:00 h, les persones de la parròquia amb més de 30 anys són convidades a trobar-se amb el Senyor en adoració de lloança.

És un moment en el qual, en comunitat, preguem i donem gràcies al Senyor pel què ens ha estat donat. I aprofitem per trobar-nos tots com a germans i gaudir d'estar una estona junts.

Si vius prop de la parròquia i vols cantar al Senyor i sentir-te acompanyat, ets benvingut. T'esperem.

Adoracions de joves

Informació

Sofia
650.132.929
Edu
619.207.058

Comunitat de joves d'edat universitària d'entre 18 i 30 anys aproximadament, que es reuneix cada dimecres a partir de les 20:00 h per la celebració de la missa, i posteriorment el grup celebra Missa i adoració eucarística en comunitat. Quan les circumstàncies ho permeten, acabem el dia prenent alguna cosa tots junts.

A més, s'organitzen altres activitats com peregrinacions a l'estiu, activitats esportives els caps de setmana, recessos i convivències per mantenir activa aquesta comunitat.

Ens organitzem per WhatsApp, escriu-nos per a més informació.

Confraria de ‘El Sant Crist de l'Agonia’

Informació

Xavier Gambús
despatx@santaagnes.com

Confraria constituïda canònicament a la Parròquia de Santa Agnès a l'any 1953 pel Bisbe de la Diòcesi Dr. Dn. Gregorio Modrego Casaus, es té cura del culte a el Sant Crist de l'Agonia, i organitza els viacrucis quaresmals.

Vocacions

Informació

Sacerdots de la Parròquia

Principalment es tracta d'una activitat d'oració i de suport a les vocacions religioses cap al diaconat, al sacerdoci i a la vida consagrada, ja que és una necessitat important per a la nostra Església d'avui i del futur.

Procurem facilitar les vocacions, pregant per un augment d’aquestes, elevant la consciència de la necessitat de pregar, identificar i inspirar a les persones i famílies de la nostra parròquia, i de les nostres famílies a respondre a la crida del Senyor a aquest sant servei. També fomentem que les famílies preguin per les vocacions a casa seva.