bienvenidos a casa

benvinguts a casa

Directori

La comunitat de fe de la Parròquia de Santa Agnès desitja donar testimoni de l'amor i els valors de Jesucrist a l'viure'ls i poder ser un testimoni d'això.

Per a aconseguir-ho oferim els nostres propis dons personals de Temps, Talent i Tresor ( "les 3 Ts") a l'servir Déu i als altres en les diferents activitats pastorals de la nostra Parròquia.

Cada activitat pastoral que s'enumera en els següents epígrafs és igualment important en el creixement de la vida comunitària i espiritual de la nostra parròquia. La nostra missió és que tots els membres de Santa Agnès, formant una comunitat cristiana, se sentin acollits i atrets a participar més plenament en la vida de l'Església a través de l'exemple dels que viuen la seva fe per mitjà del servei.

Se'ns convida, així doncs, al fet que responguem a la crida a compartir els dons que Déu ens ha donat perquè la missió i el ministeri de Jesús continuïn en la nostra parròquia i més enllà. Si vols més informació o vols ser voluntari de qualsevol activitat pastoral, pots posar-te en contacte amb el responsable de l'activitat corresponent.