bienvenidos a casa

benvinguts a casa

Estudi de les escriptures (Bíblia)

Informació

Mn. Beto Sols
932 002 916
vicari@santaagnes.com

El Curs de Bíblia on-line l'ofereix Mn. Beto, vicari de la nostra parròquia. És un curs complet, ordenat, amb mapes, esquemes, que té la intenció d'ajudar a entendre bé la història de la nostra salvació. Sovint els catòlics reconeixem que hauríem de conèixer molt millor les Sagrades Escriptures, especialment l'Antic Testament. Aquest curs pretén ser un complement a aquesta lectura de la Bíblia que tots hauríem de fer. Es tracta d'un curs extens, però al mateix temps de caràcter clarament divulgatiu, és a dir, fàcil de comprendre. Qui ho segueixi tindrà un gran coneixement de Bíblia.

Entre els mesos d'octubre a juny, cada dimarts a les 22:00 h es publica al canal YouTube de Mn. Beto un vídeo nou d'uns 20 minuts. El curs complert constarà en total de més d'un centenar de vídeos. Aquest primer any, durant el curs 2020-2021 s'hauran publicat més de 35 vídeos. Segueix el Curs de Bíblia al canal de Youtube de Mn. Beto: padrebetosols

Grups petits

Informació

Miguel Vidal-Quadras
625 585 351
miguelvidalquadras@gmail.com

El grup petit és el lloc on la nostra comunitat parroquial es fa petita. Els grups consten de 6 a 12 persones que es reuneixen mensual, quinzenal o setmanalment a les llars per parlar de la fe, aprofundir en la Paraula i en el missatge que es proposa des de la parròquia i recolzar-se mútuament en la seva relació amb Crist. És el lloc on tenir cura dels altres i ser cuidats; un lloc en el qual impactar en la nostra comunitat i al món. Tots els feligresos estan cridats a fomentar la creació de nous grups petits i a participar-hi.

Les reunions tenen una durada d'una hora i mitja i es porta a terme al voltant d'una taula. Comencen amb una oració d'agraïment a Déu per després passar a visionar l'ensenyament mensual que se'ns proposa des de la parròquia, i la lectura d'un text de les Sagrades Escriptures. Després s'obre un temps de col•loqui sobre l'ensenyament i la lectura que s'acaben d’escoltar, i en el qual cada membre del grup pot compartir les seves reflexions i estar atent al que els altres han de dir. Per finalitzar, es fa una oració d'intercessió per les peticions de cada un.

Els Tallers d'Oració i Vida

Informació

Manuel Vaillo Anglés
629.67.38.68
manuel.vaillo50@gmail.com

Els Tallers d'Oració i Vida constitueixen un servei a l'Església i tenen com a objectiu primordial ensenyar als fidels a pregar d'una manera ordenada i progressiva. Es realitza, a través de cursos eminentment pràctics, a la manera d'un taller, en els quals s'aprèn a resar resant.

Curs de Catecisme

Informació

Mn. Beto Sols
932 002 916
vicari@santaagnes.com

El Curs de Catecisme on-line l'ofereix Mn. Beto, vicari de la nostra parròquia. El Catecisme és el resum de tota la doctrina de l'Església: la fe, els sagraments, els manaments i l'oració. Aquest curs tracta d'explicar de manera fàcil i divulgativa tota aquesta doctrina, amb bons esquemes, i tot a través de vídeos a YouTube d'uns 20 minuts. Aproximadament es va publicant un vídeo cada mes, fent una aturada en els mesos d'estiu.

Proyecto Amor Conyugal

Informació

Rafa Comella
676.485.108
rcomella@escofet.com
Claudia Bolla
696.521.195
claudia_bolla66@hotmail.com

Vols experimentar al teu matrimoni l'amor veritable i potser no saps com aconseguir-ho?

Projecte Amor Conjugal és un camí per a descobrir la veritat i la bellesa de la nostra vocació conjugal.

Pas a pas i de la mà de la ‘Teología del cuerpo’ de Sant Joan Pau II anirem descobrint el pla de Déu per al nostre matrimoni. Anem a aprendre a créixer en amor conjugal, i junts, cap a Déu. No ens conformem amb menys!

(Requisit indispensable estar casat per l’Església Catòlica)

Catequesi Infantil

Informació

Rafa Lefort
661.565.441
lefortrafa@gmail.com

Aquesta activitat s'adreça als nens que cursen entre 3r i 6è de Primària i consisteix en reunions setmanals d'una hora que van seguides de la participació en la missa familiar dels nens i nenes i de les seves famílies.

La nostra educació en la fe pretén ensenyar als nens els fonaments de la fe catòlica i introduir-los en la vida de l'Església d'una manera dinàmica i alegre. El projecte pretén acompanyar els nens en una experiència de vida cristiana que inclou la preparació per a la Primera Comunió, que es realitzarà després de dos anys de catequesi, alhora que en una major integració en la comunitat eclesial i un aprenentatge de la vida espiritual.

Per formalitzar la inscripció cal omplir aquest formulari.

Edge Junior

Informació

Álvaro Auger
651.573.427
lifeteensantaagnes@gmail.com
Anna Sanjuán
644.276.376
lifeteensantaagnes@gmail.com

Edge Junior és una activitat pensada per a 1r i 2n de l'ESO. L'objectiu és apropar-nos tots junts més a Déu per mitjà de diferents jocs, dinàmiques i xerrades.

Aquí hem creat comunitat i coneixem Jesús d'una manera profunda i personal. Som un grup d'amics en el qual està inclòs Jesús, el centre de la nostra vida.

L'horari d'Edge Junior és els divendres de 17:30 a 18:30 h. No dubtis a apuntar-te!

Aquí formulari d'inscripció.

Si encara estàs dubtant, vine i prova un dia sense cap compromís. T'esperem!

Benvingut a casa!

Edge Senior

Información

Jordi Decano
678.269.578
lifeteensantaagnes@gmail.com
Inés Auger
691.212.599
lifeteensantaagnes@gmail.com

Edge és un estil de formació que prové dels Estats Units. Té com a fi portar els joves a prop de Crist.

Edge Sènior és un espai per a la formació d'adolescents que volen trobar-se amb Crist. Amb altres nois i noies de la seva edat (3er i 4t d'ESO) fem xerrades i dinàmiques per apropar-nos entre nosaltres i conèixer més a Déu cada dia. Es tracta d'una formació que difereix de la tradicional en el sentit que és molt més dinàmica buscant aprendre a través de jocs i formar comunitat amb els altres adolescents de la parròquia. El moment més important és l'últim, en el qual ens reunim tots a la capella i fem Adoració!

L'horari d'Edge Sènior ès els divendres de 18:45 a 19:45 h.

No dubtis a apuntar-te! Vine a provar un dia sense cap compromís. T'esperem!

Aquí formulari d'inscripció.

Benvingut a casa!

Lifeteen

Información

Tato Salvador
680.105.305
lifeteensantaagnes@gmail.com
Pati Romero
692.731.751
lifeteensantaagnes@gmail.com

Lifeteen arriba a Santa Agnès amb l'objectiu que els joves que estudien Batxillerat, descobreixin l'Amor de Crist i aprofundeixin en la seva relació personal amb Ell i la seva Església.

Durant tot el curs, es reflexiona sobre els ensenyaments de Déu, es tracten temes d'actualitat i es tenen moments d'oració. El nostre sacerdot i monitors estan pendents de les necessitats i dubtes dels joves, disposats a ajudar i guiar-los en qualsevol moment.

Si tens entre 16 i 18 anys t'esperem els divendres entre 20:00 i 21:30 h. No dubtis a apuntar-te!

Aquí formulari d'inscripció.

Casal d’estiu

Informació

Yago Alegret
606.813.441
LLuc Escuder
638.157.883
casal@santaagnes.com

El Casal Santa Agnès és un espai lúdic que s'ofereix a les famílies l'última setmana de juny i les dues primeres de juliol per a nens i nenes que hagin cursat aquest any des de P4 fins a 4t de l'ESO.

L'objectiu del Casal és educar els nens, nenes i adolescents en la fe cristiana durant el temps lliure. Les activitats que s'ofereixen van des d'activitats lúdiques, fins a excursions i sortides diverses. Estem segurs que els vostres fills gaudiran molt amb nosaltres!

Rosari diari (12:30 h)

Som un grup de persones que cada dia resem el rosari a les 12:30 h al temple gran.

Les intencions poden ser personals o les pots compartir, però l'important és pregar junts pel bé de tots.

T'esperem, ets benvingut!

Catequesi a l’escola

Informació

Nuria Saladich
609.44.01.58
nuriasaladich@gmail.com

Som un grup de catequistes voluntaris que des de la parròquia oferim catequesi a les escoles que no tenen previst preparar als seus alumnes per a la Primera Comunió.

Tant si vols que els teus fills es preparin per a la catequesi com si tens formació de catequista, des d'aquesta activitat pastoral podem ser d’ajuda.

Catequesi d'adults

Información

Mercedes de Bistué
626.593.216

La catequesi d’adults està dirigida a persones adultes que han tingut una trobada amb Jesús durant la seva vida i volen rebre formació en els fonaments de la fe catòlica, així com preparar-se per a rebre algun dels sacraments d’iniciació cristiana.

El programa consisteix en 15 sessions quinzenals d’una hora de durada que es duen a terme entre els mesos de novembre i maig en els locals de la parròquia.

Si vols conèixer millor la Bona Nova de l’Evangeli i apropar-te a Jesús mitjançant els sacraments, estarem encantats d’acompanyar-te en aquesta gran aventura. T’esperem!

Catequesi Joves

Información

Ana de Erausquin
34.628.34.99.41
anadeerausquin@hotmail.com

El grup de catequesi catòlica per a joves de 18 a 27 anys és un lloc on els joves poden aprofundir en la Fe i aprendre més sobre la religió catòlica.

Durant les reunions, s'hi estudien temes com la Bíblia, la història de l'Església, els Sagraments i els ensenyaments de Jesús. També es fomenta la reflexió personal i es dóna suport als joves per viure la Fe de manera activa i significativa a la seva vida diària.

Direcció espiritual

Informació

Sacerdots de la Parròquia

És l'ajuda que un cristià, sacerdot o no, lliura a un altre a través dels seus consells, de cara a millorar la vivència de la seva Fe, augmentant les seves virtuts (principalment les sobrenaturals, però també les humanes) així com la seva disponibilitat per a complir la voluntat de Déu.

La direcció espiritual, en el sentit en què l'entén l'Església, d'una banda, el dirigit sap que només rep consells (no ordres), i per un altre, també és conscient que amb freqüència l'Esperit Sant es valdrà del director per a transmetre-li inspiracions i suggerir-li propòsits de cara a avançar en el camí de la seva santedat.

XII hores de Bíblia

Informació

Xavier Gambús

Activitat iniciada l'any 2016, seguint les indicacions del Papa Francesc al "Motu proprio" Aperuit Illis de dedicar el tercer diumenge del temps ordinari a la Paraula del Senyor.

A la parròquia ho celebrem cada any, llegint diferents llibres de la Bíblia de forma continuada entre les 9h:00h i les 21:00h del dissabte.

Vida Creixent

Informació

Despatx parroquial
932 002 916
despatx@santaagnes.com

“Vida Creixent” és un moviment enamorat de la llibertat de les persones i respec-tuós amb la seva independència. És una resposta actual, plena d’esperança, per a viure, amb coratge, el repte dels nous temps. Hi participen matrimonis, vi-dus/vídues, solters/es, jubilats/jubilades, pròxims a la jubilació normal o forçada, tots son benvinguts.

No ens jubilem de la vida, acceptem la nostre edat col·laborant sense nostàlgies del passat, i oferint presència testimonial en el nostre entorn.

Sant Joan Pau II, dirigint-se al Moviment de la Gent Gran d’Itàlia els hi deia: “Vosaltres no esteu, ni heu de sentir-vos al marge de L’Església ..... Segons el designi diví cada un dels éssers humans és una vida en creixement des del pri-mer esclat de l’existència fins al darrer sospir. Ningú no té dret a dir: Prou! Nin-gú no té dret a aturar-se ni de considerar-se en decadència” A la Parròquia ens reunim el segon dimecres de cada mes; per més informació contacta amb el despatx parroquial. T’esperem!

Catequesi Adaptada Talita

Informació

Persdona responsable
930 00 00 00
mail

El Senyor ens demana que siguem missatgers del seu Evangeli a totes les persones. I Sant Pau ens diu que som ambaixadors en nom de Crist.

La fundació Talita forma les persones amb síndrome de Down que vulguin conèixer millor Jesús, créixer en el seu amor i preparar-se per rebre l'Eucaristia.

Totes aquelles persones que estiguin interessades que el seu fill o filla amb síndrome de Down es pugui preparar per rebre Jesús a través d'una formació adaptada a les seves circumstàncies, pot adreçar-se a la parròquia i informar-se'n.

Joves professionals

Información

Javier Casals
000
xxxxx@xxx.com

La Parròquia ofereix formació als joves professionals (d'entre 22 i 30 anys) els dimarts de 20:45 ha 21:30 h. Amb aquesta formació espiritual es busca aprofundir en la fe i viure-la en comunitat. Cada sessió consta de xerrada de mitja hora i una estona de pregària. S'hi intenta fer baixar, de manera ordenada, els grans temes de la fe a la vida de cada dia, per poder comprendre amb més profunditat el do de la vida en Crist i ser testimonis ferms i alegres de l'Evangeli. També s'hi tracten temes concrets que proposen els joves o que poden sorgir arran d'alguna de les sessions.

A més, els tercers dimarts de mes, es fa una “Lectio divina”. Amb aquesta pràctica, tan valorada des de sempre per l'Església, s'aconsegueix compartir l'experiència de pregària de cadascú per enriquir tothom. A partir de l'Evangeli, amb l'ajuda de l'Esperit Sant, cadascú és capaç d'extreure propòsits o llums per a la seva vida cristiana que, alhora, puguin ajudar la resta del grup..