bienvenidos a casa

benvinguts a casa

Benvinguts!

Qui Som i què Volem

La nostra missió és la d'estimar Déu i estimar els altres. Evangelitzar i fer deixebles ens dóna sentit com a cristians.

Descobrir Jesús que viu en les nostres vides, obrir els nostres cors als que encara no el coneixen, resar en comunitat i participar dels sagraments per créixer en la fe. Abraçar als necessitats en el nom de Jesús és el motor de l'acció pastoral de Santa Agnès.

Mitjançant cada un dels seus feligresos, Jesús dóna la benvinguda als que encara no el coneixen. El compromís i l'entrega de tots, guiats pels nostres pastors, l'alegria, la il•lusió i la participació en la vida de l'Església com a signe d'adoració a Déu, permet que tots els membres de la parròquia creixem en la fe.

El centre de la vida parroquial és la celebració del dia del Senyor el cap de setmana. Ell és el motor que ens mou per donar-nos cada dia més als qui formen les dinàmiques d'evangelització, de deixebles i d'acció social. Tot a glòria de Déu i per a bé de cadascuna de les persones que s'acosten a la parròquia.

Vols formar part d'aquesta història? Ets benvingut!

Què Fem

 • La celebració de l'Eucaristia és font i cimal de la fe cristiana. La presència viva de Crist ens alimenta i completa la nostra fe. Per mitjà de la litúrgia, i a través dels sagraments, vivim la nostra vocació com a cristians.

  La pastoral litúrgica comprèn tant la cura de les celebracions eucarístiques (música, lectures, benvinguda, ofrenes) com les adoracions (universitaris, adults, joves professionals, Hakuna) o les pràctiques de pietat (pregària del Rosari, Via Crucis, portants del Sant Crist ) i el sagrament de la Reconciliació. També forma part d'aquesta tasca pastoral el ministeri extraordinari de l'Eucaristia amb el que alguns feligresos apropen el cos de Jesús a les persones que no poden desplaçar-se, a les residències i hospitals, i també assisteixen als ministres ordinaris en el moment de la celebració de l'Eucaristia a l'església.

 • El creixement en la fe implica necessàriament un canvi en les nostres vides. En això consisteix ser deixebles de Jesús. Com més ens acostem a Jesús, més el coneixem i ens lliurem a Ell.

  L'acció pastoral de discipulat inclou la formació per mitjà de l'ensenyament de la Paraula, ja sigui en els actes litúrgics i en les adoracions, en els cursos bíblics o a les reunions de grups petits en domicilis de feligresos. Aquesta acció pastoral inclou la catequesi d'infants i joves i programes com Lifeteen i Edge. De la mateixa manera comprèn la cura dels matrimonis i de la família mitjançant recessos matrimonials i programes com a Conveni Matrimonial o Amor Conjugal.

 • L'anunci de l'Evangeli permet que els nostres amics, coneguts o familiars puguin experimentar la trobada amb la persona de Jesús. Aquesta és la missió a la qual estem cridats tots els cristians.

  La pastoral d'evangelització es promou a la parròquia a través de recessos com els d'Emaús, Alpha o Effetá. També per mitjà dels grups petits, cridats a acollir a tots aquells que vulguin apropar-se a Déu. Tots els feligresos tenen com a vocació fer arribar el missatge de Jesús entre els que encara no el coneixen. Junts com a comunitat acompanyem a les persones que vulguin perquè l'Esperit Sant pugui tocar els seus cors. Aquest és un miracle que veiem com es repeteix en cada recés.

 • L'amor al proïsme ens impulsa a tornar la mirada cap als nostres germans necessitats. A la parròquia són diversos els programes amb què es convida als feligresos a dedicar part del seu temps, el seu talent o els seus diners a través d'Acció Social Santa Agnès.

  Des de Santa Agnès s'ofereix a les famílies necessitades del nostre barri el suport material que requereixen per al seu manteniment, com aliments, roba o joguines. Per mitjà de les ‘Servidoras de San José’ estem amb les persones que estan al carrer. Acompanyem a la nostra gent gran i als que viuen en residències del nostre barri a través del programa ‘Corazones Fuertes, corazones Sabios’. El ‘Taller de la Santa Cruz’ realitza, amb les seves mans, creacions que completen tota aquesta tasca. Amb el que es recapta en els anteriors i diversos esdeveniments es realitzen aportacions a nombroses obres de caritat i a comunitats religioses de la ciutat que ho necessiten.

  Si ets feligrès de Santa Agnès, estàs convidat a formar part d'aquesta comunitat que és la nostra parròquia: que Déu et beneeixi!