bienvenidos a casa

benvinguts a casa

Baptisme

Baptisme d'un Menor (Menys de 10 Anys)

Amb goig i alegria heu viscut en la família el naixement d'un nou membre. Amb goig també acudiu ara a l'Església per donar gràcies a Déu i celebrar el seu nou naixement pel Baptisme.

És una alegria per a Tots!

  • El Baptisme és el primer sagrament de la vida d'un cristià. A través d'aquest sagrament passem a formar part de l'Església i ens submergim en la vida divina de Déu, Pare, Fill i Esperit.
  • El Baptisme ens uneix a Jesucrist, ens fa germans seus i participant de la seva mort i resurrecció, ens destina a viure la seva vida amb plenitud.
  • El Baptisme ens concedeix l'Esperit Sant, que és la llum que ens il•lumina, la gràcia que ens renova, i la força que ens ajuda a viure l'Evangeli i estimar a tots.

Baptisme d'un Adult (d'11 anys en endavant)

El Baptisme d'un adult té unes consideracions diferents, quant a l'organització i la catequesi prèvia. Per aquest motiu, la persona interessada s'ha de posar en contacte, a través del despatx parroquial, amb el rector, qui li informarà del procediment que ha de seguir (inscripció del Catecumenat Diocesà, ritu d'admissió presidit per l'Arquebisbe a la Catedral, etapa d'acompanyament i catequesi, celebració de Baptisme i Confirmació).