bienvenidos a casa

benvinguts a casa

Consell Parroquial

Informació

Mn. José Ramón Pérez
932 002 916
rector@santaagnes.com

Nomenats pel rector, els membres de Consell Parroquial es reuneixen periòdicament per reflexionar sobre la vida parroquial i ajudar al rector en les idees, objectius, millores, prioritats i necessitats.

Hi ha subcomitès que també es reuneixen periòdicament i informen al Ple de Consell. La difusió de notícies i el diàleg amb la parròquia són un element clau de les responsabilitats de cada membre.

Permanent del Consell Parroquial

Informació

Mn. José Ramón Pérez
932 002 916
rector@santaagnes.com

Grup reduït de membres de Consell Parròquia que ajuden al rector en el dia a dia de la parròquia, en la presa de decisions per aconseguir arribar a les pautes aprovades en el Consell Parroquial.

Despatx Parroquial

Informació

Dimarts i dijous de 18.00h a 20.00h

Xavier Gambús
932.002.916
despatx@santaagnes.com

Al despatx parroquial ens ocupem de mantenir els llibres de registre sacramentals (Bateig, Confirmació, Matrimoni) i la seva corresponent administració facilitant tots els tràmits necessaris al respecte.

També ens ocupem de tasques administratives, com la reserva d'espais, intencions de misses, horaris de baptisme o matrimonis, etc…

Consell d’Economia

Informació

Xavier Gambús
932.002.916
economia@santaagnes.com

El Consell d’Economia de la parròquia té com a objectiu administrar els béns propis de la mateixa, portar la comptabilitat i estudiar les necessitats i projectes de millora i manteniment.

Des del Consell d’Economia col•laborem també, organitzant les col•lectes de caràcter diocesà, i col•laborant en l'autofinançament de l'Església Diocesana.

Comunicació

Informació

Mauricio Canals
607.974.177
mauricio_canals@yahoo.es

La parròquia necessita coordinar tota la seva comunicació. Des d'aquest servei intentem que tota la comunicació mantingui una coherència tant en el missatge, com en la implementació gràfica, així com en el canal on es comunica.

Volem que totes les persones de la parròquia tinguin l'oportunitat de participar del què passa a la parròquia, i per a això tota la informació ha d’arribar a tothom que ho desitgi.

“Ordre i concert”

Informació

Mónica Viles
609 964.534

Som un grup de persones que ens agrada que en la nostra parròquia tot estigui en "Ordre i Concert” . Invertim el nostre temps perquè tothom pugui trobar en perfectes condicions les instal•lacions de la parròquia.

Si vols ajudar, pots fer-ho de dues maneres: aportant el teu temps, o donant material que creguis que pot interessar a la parròquia (mobles, prestatgeries, decoració ...). Envia'ns una foto i et direm ràpidament si encaixa amb el que ja tenim. Moltes gràcies per la teva aportació.

Manteniment

Informació

Manel Díaz
932.002.916

Si hi ha alguna cosa que canviar, arreglar o millorar que requereixi de mans delicades i acurades, aquí és on entren els voluntaris de manteniment.

Són persones que dediquen el seu temps i el seu talent a mantenir la parròquia en perfecte funcionament i si cal fer una petita obra són capaços de fer-la. Si veus alguna cosa que s’hagi d’arreglar, posa't en contacte amb ells per a que puguin encarregar-se de solucionar-ho.

Peregrinacions

Informació

Xavier Gambús
despatx@santaagnes.com

En aquest servei recollim les opinions per realitzar alguna activitat puntual i estudiem les seves possibilitats. Si s'accepta procedim també a la seva organització.

Seria objecte d'estudi la proposta d'alguna sortida parroquial a Montserrat, o l'organització d'alguna peregrinació.

Voluntaris

Informació

Xavier Gambús
despatx@santaagnes.com

En determinats moments, al llarg de l'any, és necessària la col•laboració dels feligresos per al control o desenvolupament d'activitats diverses, i per a això es crea una borsa de voluntaris amb els quals poder treballar.

Un cas concret ha estat el control d'aforament al llarg del període de confinament i ocupació reduïda del temple.