bienvenidos a casa

benvinguts a casa

Alpha – Adults

Informació

Marina Canals
670.426.227
marinscanals@gmail.com
Miguel Vidal-Quadras
miguelvidalquadras@gmail.com

A principis d'any, i durant dos mesos i mig, a la parròquia oferim als amics i coneguts, l'oportunitat de participar en unes sopars setmanals. Després del sopar s'ofereix una sèrie de xerrades diferents cada setmana, en què s'explora el fonament de la fe cristiana per donar resposta a les grans preguntes de la vida. Cada sessió dóna lloc a una pregunta diferent sobre la fe mitjançant una xerrada, que està dissenyada per realitzar un debat que es fa en grups petits.

Tothom és benvingut als sopars. Són sopars on les bases fonamentals són el respecte als altres comensals i les opinions que no compartim. Als debats es participa amb total llibertat, en la mesura que un ho desitgi i amb la confiança que el que es digui quedarà entre les persones de la taula. La durada dels sopars, inclosa la xerrada i el debat posterior, és dues hores i mitja, entre 21.00 i 23.30 hores. Els nostres convidats comparteixen taula amb altres convidats. Alpha és totalment gratuït, i ningú et dirà res si després d'assistir al primer sopar decideixes no tornar.

Emaús

Informació

Homes
Sergio del Rio / Ignasi Piñol
emaus.santaines.inscripciones@santaagnes.com
Dones
Cuca Montoliu
626.012.064

Teresa Rojas
639.745.200
emaus.santaines.inscripciones@...

Què és Emaús?

El Recés d' Emaús és una activitat parroquial que durant un cap de setmana i inspirat en el passatge de les Sagrades Escriptures de l'Evangeli de Lluc 24: 13-35 (El Camí cap a Emaús), centralitza la importància de conèixer Jesucrist i la infinita misericòrdia de Déu Pare.

El recés et guia a través d'una sèrie d'experiències i de relacions interpersonals presentades per un grup de laics de la parròquia, que t'ajudaran a sortir amb un sentit renovat de prioritats i propòsits.

Qui pot participar d’aquest recés?

Al recés ve gent de totes les sensibilitats de l'Església: laics vinculats a la parròquia, religiosos i sacerdots. Tots necessitem experimentar l'amor de Déu en la nostra vida. També arriba gent amb una vida de fe intensa, o amb una vida sacramental més tèbia, i és un recés també per a gent molt allunyada de l'Església i de la fe.

Vine i comparteix amb nosaltres el proper recés d' Emaús: una experiència inoblidable!

Conveni matrimonial

Información

Itziar Rodriguez y Luis Rico
convenio.santaagnes@gmail.com

El recés de Conveni Matrimonial és un cap de setmana d'activitats, xerrades i exercicis destinats a enfortir la nostra relació de parella. El recés proveeix una oportunitat única per a reflexionar sobre on estem, cap a on anem i passar una bona estona amb altres parelles en un ambient divertit i relaxat.

El recés té un caràcter testimonial i va comptar amb la col·laboració en el seus inicis de Myrna Gallagher precursora també dels Recesos d’Emaus.

És un recés que no exigeix pernoctar fora de casa, encara que sí que és obligatori assistir a totes les dinàmiques i sessions del recés.

El lema del recés va ser: “Units creixent junts”, simbolitzant d’aquests manera el pont entre la Parròquia de St. Agnes de Miami i la Parròquia de Santa Agnès de Barcelona.

Si sents que necessites un cap de setmana amb el teu cònjuge, parlar de la vostra relació en el matrimoni des d'una visió cristiana, no ho dubteu i apunteu-vos. Segur que no us defraudarà.

Effetá

Información

Álvaro Palacios
608.33.88.48
alvarodepalacio@gmail.com
Blanca Mundet
693.57.26.15
xxx

El grup de Effetá és una activitat pastoral d'evangelització que s'encarrega de preparar i organitzar un recés dues vegades a l'any. El nostre objectiu és continuar convidant joves a trobar-se íntimament durant un cap de setmana amb Jesús.

A cada recés experimentem com els cors són transformats i com es renova la fe. Per poder dur a terme els recessos, realitzem reunions de preparació i després de cada recés ens trobem cada setmana a la parròquia on fem reunions de seguiment.

Bartimeo

Información

Reyes Alegre
644.274.790
Álvaro Auger
651.573.427
Pilar Febrer
691.110.418

Bartimeo és un recés cristià per a adolescents d'entre 16 i 18 anys, l'objectiu dels quals és que els joves tinguem una trobada amb Jesús i comencem a viure la vida tal com Déu l'ha pensat per a nosaltres. Deixar de viure arrossegats pel món i convertir-nos al Déu Viu.

Us esperem amb ganes.

ÀNIM, AIXECA'T, ET TRUCA.