bienvenidos a casa

benvinguts a casa

Alpha – Adults

Informació

Marina Canals
670.426.227
marinscanals@gmail.com
Miguel Vidal-Quadras
miguelvidalquadras@gmail.com

A principis d'any, i durant dos mesos i mig, a la parròquia oferim als amics i coneguts, l'oportunitat de participar en unes sopars setmanals. Després del sopar s'ofereix una sèrie de xerrades diferents cada setmana, en què s'explora el fonament de la fe cristiana per donar resposta a les grans preguntes de la vida. Cada sessió dóna lloc a una pregunta diferent sobre la fe mitjançant una xerrada, que està dissenyada per realitzar un debat que es fa en grups petits.

Tothom és benvingut als sopars. Són sopars on les bases fonamentals són el respecte als altres comensals i les opinions que no compartim. Als debats es participa amb total llibertat, en la mesura que un ho desitgi i amb la confiança que el que es digui quedarà entre les persones de la taula. La durada dels sopars, inclosa la xerrada i el debat posterior, és dues hores i mitja, entre 21.00 i 23.30 hores. Els nostres convidats comparteixen taula amb altres convidats. Alpha és totalment gratuït, i ningú et dirà res si després d'assistir al primer sopar decideixes no tornar.

Emaús

Informació

Homes
Manu Zanui / Juan Soler
emaus.santaines.inscripciones@santaagnes.com
Dones
Elena Reig
639.781.229

Cristina Calbó
676.348.387
emaus.santaines.inscripciones@...

Què és Emaús?

El Recés d' Emaús és una activitat parroquial que durant un cap de setmana i inspirat en el passatge de les Sagrades Escriptures de l'Evangeli de Lluc 24: 13-35 (El Camí cap a Emaús), centralitza la importància de conèixer Jesucrist i la infinita misericòrdia de Déu Pare.

El recés et guia a través d'una sèrie d'experiències i de relacions interpersonals presentades per un grup de laics de la parròquia, que t'ajudaran a sortir amb un sentit renovat de prioritats i propòsits.

Qui pot participar d’aquest recés?

Al recés ve gent de totes les sensibilitats de l'Església: laics vinculats a la parròquia, religiosos i sacerdots. Tots necessitem experimentar l'amor de Déu en la nostra vida. També arriba gent amb una vida de fe intensa, o amb una vida sacramental més tèbia, i és un recés també per a gent molt allunyada de l'Església i de la fe.

Vine i comparteix amb nosaltres el proper recés d' Emaús: una experiència inoblidable!

Effetá

Información

Pepe Messa
608.206.356
Messapepe@gmail.com
Blanca Cantó
634.785.902
blanca.bcdc@gmail.com

El grup de Effetá és una activitat pastoral d'evangelització que s'encarrega de preparar i organitzar un recés dues vegades a l'any. El nostre objectiu és continuar convidant joves a trobar-se íntimament durant un cap de setmana amb Jesús.

A cada recés experimentem com els cors són transformats i com es renova la fe. Per poder dur a terme els recessos, realitzem reunions de preparació i després de cada recés ens trobem cada setmana a la parròquia on fem reunions de seguiment.

Bartimeo

Información

Andrea Torras
609 98 50 52
Fede Gallo
661 52 31 54
Fran Vásquez
616 38 80 04

Bartimeo és un recés cristià per a adolescents d'entre 16 i 18 anys, l'objectiu dels quals és que els joves tinguem una trobada amb Jesús i comencem a viure la vida tal com Déu l'ha pensat per a nosaltres. Deixar de viure arrossegats pel món i convertir-nos al Déu Viu.

Us esperem amb ganes.

ÀNIM, AIXECA'T, ET TRUCA.